Voorwoord

 

coen

Mijn naam is Coen van der Hoeven, ex profvoetballer. Ik heb gespeeld bij SVV (3 jaar) en FC Den Bosch (4 jaar).
Na 6 jaar als techniektrainer bij een andere voetbalschool te hebben gewerkt ga ik nu voor mijzelf beginnen.

Voetbalschool coenvanderhoeven is een zelfstandige en onafhankelijke opererende organisatie die op geen enkele wijze geassocieerd is aan een voetbalvereniging of club, en is voor redelijk getalenteerde tot zeer getalenteerde spelers. De cursussen zijn bedoeld voor spelers die in zichzelf wil investeren.

Voetbalschool coenvanderhoeven biedt spelers vanaf 8 jaar een gespecialiseerde opleiding die zal zorgen voor een betere ontwikkeling in hun beweeglijkheid,coördinatie en zelfvertrouwen. Zij kunnen dan met veel meer plezier hun hobby uitoefenen.

Dit komt doordat zij dan de technieken bezitten om niet alleen de bal te beheersen maar ook hun tegenstander en in ieder situatie de techniek voorhanden hebben om voor elk probleem een oplossing te bezitten.

De voetballers krijgen de kans om zich via bijscholing in de cursussen op een voetbalspecifieke manier te ontwikkelen op onderdelen als souplesse, beweeglijkheid, coördinatie, behendigheid, zelfvertrouwen, voeding, krachttraining, dribbelen, passen, passeren, schijnbewegingen maken, op doel afwerken.

Kortom, een aaneenschakeling van verschillende voetbal vaardigheden en in uit de tent lokkende trainingsconfiguraties en technieken waarbij voetballers met veel plezier hun hobby – en later mogelijk ook hun werk – kunnen uitoefenen.

Techniektraining bij voetballen verhoogt het zelfvertrouwen, doortastendheid, brutaliteit en durf, alsook plezier in het voetballen. Bovendien zorgt techniektraining voor een betere coördinatie,  ordening in voetbalgesteldheid en behendigheid en verbeterd dus de souplesse, beweeglijkheid, daarbij ook  de zelfverzekerdheid.

Ben jij die speler? Meld je dan aan.

intersport

logo doesburg

ttc

 


© 2011 Voetbalschoolcoenvanderhoeven.nl